Bleka hår

Eh fyfaaan :( Blekte håret igen i hopp om att de vart 3dje gången gilt. Men nu ere totally fucked up.
Vitt i hårbotten, guloranget i resten med lite oranga och ljusbruna fläckar här och där. Fuck thiis:(
Och inte nog med att färgen suger balle utan dessutom är håret sönderslitet och det går inte att göra ett piss med det så borde vel typ kapa 3 cm men det väääägrar jag. Jag ska göra miljontals inpackningar ist osså fåre bli en shampootoning för att få bort gula nyanser och jämna ut hårfanskapet lite... UWÄÄÄ >.<

Vad gör alla kändisar liksom? ena dagen har dom svart hår och andra dagen har dom platinablont utan att det är slitet alls. Jag menar visst att bleka håret vitt är vel inge svårt egentligen. Bara att ösa på med 5 blekningar på 1 dag men hurfan skulle inte kvaliten vara då!? Det är fuskigt. Jag vill ha en SNYGG blond färg i håret NU och de ska va bra kvalite på't meee! :(

Iaf... igår mådde jag lite dåligt så va hemma från skolan och idag skulle vi inte ha ngn gympa utan hade sovmorgon så då drog jag, madde och tullan till Egg and Milk (eller Milk and Egg??) och käkade Amerikanska pannkakor. Yummy vare men man kände sig ju fet som satan efteråt.

Imorgon är jag iaf ledig för den enda lektionen jag har är inställd. Gött som satan:D Sen i helgen kmr det vel lite folk hit om Thomas stannar hemma så mamma kan sova hos honom (hoppas).

På onsdag äre dags för ännu en operation av fucking cp ärret på ryggen. 3dje gången gilt nuråå!? Dampar sönder om det inte blir bra denna gången. Bajskit säger jag!

blä

Godkväll

Hejsan. nu har även jag skaffat en blogg för skojjs skull...

Inte för att folk kmr läsa men ändå xD

har inte så mkt att tillägga för ikväll mer än att jag är trött och på flumhumör. YÄ

Gonatt

RSS 2.0