Summer of Brakeups?

Shit, det är sjukt vad folk gör slut till höger och vänster.
Par man  trodde skulle vara tillsammans för evigt, och par som nyss blitt tillsammans?
Kan inte räkna på en hand längre hur många av mina bekanta som gjort slut.
Så ni som tar er igenom denna sommarn ska nog vara lite extra stolta haha!

Egentligen skulle jag åkt utomlands i nästa vecka men det blir inte av. Surprise! Men jag är inte förvånad faktiskt. Man kan aldrig lita på att saker och ting blir av förren det är bokat och betalt. Då är det ju iaf högst troligt att det blir av.
Så får väl se vad jag hittar på på min sista veckas sommarledighet! Till fredag blir det förhoppningsvis lite partaj hemma iaf :)

Nu ska jag käka lunch. Tjing!

Back to reality

Då vart man tillbaka på jobbet och tillbaka till verkligheten efter 1 veckas semester. Efter att ha festat 9 av 12 dar i sträck så borde jag ta det lugnt och träna upp figuren igen innan man går på en dryg veckas semester igen om 1,5 vecka.
Lite sorgsligt är dock att efter dendär veckan så är ju sommarn slut? Uch :( Vill inte ha vinter igen och särskilt inte nu när man är singel.

Såhär en dag som denna när verkligheten ger än en smäll på käften så inser man hur man beter sig när man drömmer sig bort och lever på rosa moln i 1,5 vecka... Livet är verkligen overkligt då.

Visby va jättemysigt. Åkte med härligt folk och vi hade det trevligt och roligt och festade på bra! Dock har jag nu insett, med erfarenhet från båstad förra året oh visby iår, att man ska hänga på gratisställena. Jag vet att jag åker under bratveckorna, men jag gillar inte bratsen. Dock är det skönt sommarhäng i hela staden när det är sånnahär bratsveckor och därför gillar jag det ändå. Men att betala 250:- för att gå in på en halvtom klubb och sedan stå på 1 av 45 dansgolv (där då alla samlat sig) och knö och armbågas är ingenting jag gör om. Går hellre till gratisställena där "normalt" och festglatt halvbratigt folk hänger.

Anyway så hade vi det kul, vi har cyklat, ätit glass, solat, badat (alla utom jag förståss), tjötat, spelat kort, tältat, festat och haft det allmänt härligt!



.

I'm in love alright, with my crazy beautiful life.
With the parties, the disasters, with my friends all pretty and plastered.

We're falling in love
Til the suns comin' up.
Just livin' our life

Every single night we fight,
To get a little high on life.
To get a little something right, something real.
At-least we try.
Time after time.
Try dodging all the douche bag guys.
Try trading all the wasted times.
For something real, in this crazy life.

I just hope some people see,
There's nothing that I'm tryna be.
Let me just stop, all the shit talk.
I know I'm the new bitch on the block.

goodday

Nu va det bannimej längesen jag skrev här.
Har varit en underbar sommarvecka! Lite synd att man jobbar bara, men pengar behövs.

Denhär sommarn blir för övrigt bara bättre och bättre!
Rhodos är ju redan avklarat.
Sen blir det som sagt Båstad med Jennie om vi nu kommer iväg.
Sen ska jag, paulina, hennes pojkvän och någon kompis till honom åka till Visby! Möjligtvis följer hela grabbgänget med, och det tror jag kommer bli skitkul!
Och sen blir det ju som sagt förhoppningsvis utomlands i Augusti igen.

Visby är redan bokat och klart och jag hoppas verkligen att resten blir av också. En riktig partysommar, precis vad jag behöver! Inte min kropp då kanske som börjar bli förjävla trött på att jag feströker, då det blir en jävla massa festande.

Igår var jag och gjorde massa läskiga tester... Ingenting jag tänker skriva om detaljerat, men det va läskigt, och saker tydde på att jag får provsvar som man kanske inte riktigt vill ha. Men åtminstone så vet man ju då att man har en lösning på de problem min kropp visat de senaste. Och så måste man vänta i en månad drygt på svaren också för att de ska ha sommarstängt. KUL! Men om jag har en såhär superkul sommar så går nog tiden fort :)

Ne nu blev de för djupt igen haha. Ikväll ska jag krossa på Palace och imorgon blir det utgång!
Ska även shoppa balkongmöbler med mamsen imorgon, och sen tänkte jag att jag skulle hinna med frölunda torg också (A)

RSS 2.0