Rhodos 2012?

Ååå sitter och kollar resor inför sommaren.
Mest troligt är att jag och Jennie åker tillbaka till vårt älskade Louis Colossos och jag blir helt varm i kroppen när jag tittar på bilder... Känner mig verkligen som hemma där haha.
Iår blir det dock mitt i högsäsong då vi vill ha lite mer folk.

Håller alla tummar och tår och hoppas på att detta blir av nu... 2 månader kvar isf!



And this year I'm single bitches! ;)

2 månader

Så imorgon är det 2 månader sedan vi åkte hem från Egypten. hittade igår ett visitkort i väskan, gick in på hemsidan och hittade mingelbilder från sista kvällen på Papas haha, helt oväntat.

Nu är jag påväg till jobbet. Fredagen den 13e men jag tror stenhårt på att oturen ligger hos spelarna idag och inte mig!

Messade med Lelle innan och hon påminde mig om en av mina andra brillianta teorier. I Egypten kom nämligen frågan upp om varför tjockisarna va så bruna alltid!?
Jo det måste vara för att de är så tjocka så de kommer närmre solen!


Teorin bakom ärthjärnorna

Sitter och läser lite blogginlägg som jag skrev i höstas.
Hade nog helt förträngt att jag tydligen mådde rätt dåligt.
Anyway.
Den 15/9 har jag iaf skrivit en lite note to self:
"Det spelar ingen roll vad folk du inte bryr dig om tycker om dig"
Och jag tror fan att någonstans där i min stora feta hjärna så borrade den tanken in sig rätt väl.

En annan tanke som jag borrat in i huvudet är "Man skall inte jaga efter killar...(och inte bussar heller för den delen)"
Något som jag och min käre vän Leila jobbar hårt på.
Jag har nämligen utvecklat en helt ny teori som till och med de flesta killar verkar hålla med om.

Killar kommer alltid, no matter what, tro att du är intresserad av dem om du är trevlig mot dem. Make no mistakes här, det jag säger är inte att alla killar är intresserade av mig (och alla andra tjejer) utan att de alltid tror att vi är intresserade av dem.
Det spelar ingen roll om killen i fråga är grymt ful och tjejen i fråga är grymt snygg. Han kommer ändå tro att hon är intresserad av honom om hon är trevlig mot honom.
Jag fick en förklaring till detta av Mattias som menar på att den stackars fule killen kanske aldrig i sitt liv varit med om att en tjej är trevlig mot honom och därför tror han ju att man måste vara intresserad om man är trevlig.

Anyway... Om killen är snygg då!? Jo men då är han ju så satans självgod så då kommer han ju tro att man är intresserad av honom bara för det! No further explanation needed.

Vad blir då resultatet av detta?
Jo. Antingen är killen intresserad av tjejen, eller så är han inte det.
Om han är intresserad så finns det två utvägar.
Antingen beter han sig som en jävla stalker och tjötar om och om igen om att ses och göra det ena och det andra.
Eller... Så är han nonchalant och beter sig som en dryg idiot bara för att "spela svår".

Om killen i sin tur inte är intresserad så beter han sig som en mupp som tror att han kan få vem han vill istället, och därmed är han uppkäftig och dryg för att visa tjejen att hon "faktiskt inte är värd honom."

Eftersom jag jobbar på Volvo har jag blivit skadad av alla organizational charts och processkartor osv. Så låt mig ge er en liten sammanfattning i form av en "processkarta";

Tack för mig!


En liten uppdatering

När man får höra att folk undrar varför fan jag inte skriver längre så får man ju lite dåligt samvete.
Så jag slänger iväg ett inlägg för mina trogna läsare!

Sist jag skrev hade jag tydligen precis bokat min Ihpone... Nu kan jag då berätta att jag hunnit få den stulen också! Och nån ny verkar jag inte få förrän 5an hinner kommer heller för den delen...

Anyway. Här sitter jag nu och målar naglarna och måste skriva lite försiktigt så att jag inte pajjar nagellacket...

Tänkte då att jag kunde berätta om söndagen som vart en väldigt lyckad och sjukt kulig söndag.
Det började med att man får höra att det ska vara biljardturnering på biljardpalatset. Jaja men de börjar ju ändå kl 18 så då kan jag spela biljard en sväng så e vi klara tidigt tänket jag, så kommer jag upp i tid till jobbet, pigg och glad, på måndagen ändå.
Men vad Joppe hade missat var att det va någon jävla fotbollsmatch (som tydlighen var viktig att se) så biljardandet kom ju inte igång förrän vid 20.00. Vid denna tiden vart jag redan måttligt uttråkad på att spela biljard och började ägna mig mer åt att dricka alkohol egentligen och kunde inte annat än att bevisa det första jag fick höra när jag klampade in genom dörren... "Nata... DU vet INTE hur man dricker med måtta..."

Meeeen vi hade fett kul när vi väl kom igång! Jag och Leila vann iaf 2 av 3 matcher i första omgången och eftersom vi har tuttar och rumpor så lyckades vi fjäska till oss att vi skulle få vara med och fortsätta spela. Och tur va väl de för det finns inte många som är så dålig förlorare, men lycklig vinnare, som mig.

Anyway. Vi vann ju inte. Men vi "kom med i finalen". och vi fick pokaler! (som man kan dricka drinkar ur)

Vet egentligen inte mer vad jag ska säga om kvällen då det inte alls var lika kul att återberätta den som jag tyckte när jag va där...

Har ju redan konstaterat en gång eller två att jag alltid skriver som mest på bloggen när jag mår dåligt. Men de senaste har jag vart så himlans lycklig! Jag verkar visst ha läst mig att inte irritera mig på allt och inget och ta det mesta med en klackspark (och nu sitter du säkert där bakom skärmen och tänker att nää nata e sån jävla gnällfis) men se det tycker inte jag! Jag känner mig himlans glad mest hela tiden!

Här om dan fick jag dock ett utbrott och började skrika och gråta på jobbet haha. (nåja så illa va det kanske inte) Måste skrämt livet ur mina stackars medarbetare som inte verkar se mig som annat än en lite glad och positiv prick. Men de är ju skönt att man kan flippa ur lite i några sekunder och få ur ett halvårs ilska och sen kan man vara lycklig igen!



Nu när jag ändå kom ingån.... NEJ nu är det big brother, får skriva mer i pausen!

....Ja nu vart de paus!


De jag tänkte berätta för er va min grundliga teori om varför killar är ärthjärnor!
Men jag blev trött och tappade skrivlusten så mer om det en annan dag.

Nu ere snart läggdaggs.

Natii <3



RSS 2.0