Nattinlägg

Jag är så fantastiskt bra på att uppdatera bloggen!
Undrar förståss om en enda jävel läser den ändå haha.

Längtar sååååå till 12 augusti! Eller de beror ju på. Såklart att då e ju semestern nästan slut.
Men det finns iaf en sak som är posetiv med att hösten snart är här så de e ju tur det...

Båstad va AWESOME! Det ska göras om for sure! Hade så tur som fick plats på campingen.
Första kvällen vart de partaj med jocke från malmö. Lördagen blev de partaj med våra campinggrannar haha.
Kunde nog inte haft så mycket roligare. Synd att vi är så små så vi inte fick campa i tylösand på söndagen bara för de hade nog vart rejält med party det med.
Så det är förbokat. Sommaren 2013 kommer jag och carro dra på en ordentlig roadtrip, campa och festa som bare den!

På tisdag tänkte jag att jag äntligen ska dansa ltie Pole igen. Vart länge sen. Vill börja fortsättningskursen nu också men är tveksam eftersom jag vet att jag kommer missa en lektion. Kostar ju ändå en hel del och man går fort fram så man vill helst inte missa en massa. Men det får nog bli så ändå. Sen skall man ju opereras och grejer så de får vänta så satans länge annars.

Nåja. det blir nog bra tillslut ändå :)



BÅSTAD & SEMESTER

TJOHOOO.
Äntligen fredag! Knappt 7 timmar kvar på jobbet och sen ere semester i en månad :D 
FY SATAN VA GÖTT!
Blir direkt hem, fixa det sista, hämta killarna, hämta carro och dra till Båstad!
Kommer bli awesome!
Är såå taggad!
Någon mer som skall dit?

Stockholm

Som de flesta vet så var jag ju i Stockholm för två veckor sen och jag måste bara säga det att dom är faktiskt riktigt trevliga där.
Vart man än gick in så var det ett stort leende på läpparna och ett "ha en bra dag". Såntdär som man blir så glad av att höra. Så är det ju inte i Göteborg direkt.

Dock blev jag så sjukt besviken på Gröna Lund altså.
För det första, åkpass + inträde kostar detsamma som på Liseberg (om inte några kronor dyrare?) och de vart ju förfasen bara en fjärdedel så stor som Liseberg (MAX!?). Göratråkigt.
Sen så fort man gick förbi alla spel och lotteristånd så gapade dom på en som att man var i turkiet eller nåt "KOOM IGEN NU kom hit och spela lite på kexchokladhjulet vettja!" "Kom igen, viistt ska du väl vinna en nalle till din flickvän" "Du får en extra gratis boll om du spelar här!!"
Men snälla låt mig vara. Jävla krig altså.

Men Stockholm skulle jag lätt kunna tänka mig att bo i. Centralt då. Det är stort men man kan ändå gå till de mesta. Vi bara gick och gick (fast stockholmarna inte tyckte vi va riktigt kloka när vi gick från stureplan till kungsholmen haha). Sen har man ju hört att nattklubbarna och festlivet i Stockholm inte e nåt att ha förståss...

En bra start

Blir man inte helt glad när dagen börjar med ett glatt mail från en av volvogubbarna?

"Hej Natalie,
 
Gissar att det var du som räddade min mat-och-potatis lunch som jag totalt glömde bort igår. Hittade den i kylskåpet imorse och det fanns t.o.m. lingonsylt undanlagt. Helt underbart.
Tack så mycket, mycket uppskattat!"

Då blir jag glad :) Då känner man att fast man inte får höra det så ofta så gör man ett bra jobb där många av de små sakerna är uppskattade!

Tillägg: Med rubriken "Hero" aw :)

.

Uch... När jag sitter och tittar på bilder så saknar jag dig så otroligt...
Efter allt du gjort, så kommer jag aldrig glömma den vänskap vi hade...
</3


tohoo

Ska snart iväg till Parken och jobba lite.
Först, en snabb suddig bild på lilla jag. Testade en grön ögonmakeup idag (inte för att det syns så mycket), jag tyckte det blev ganska coolt.
Schyst med lite färg liksom.

Tisdag

Idag skulle jag och Turid dansa Pole, men såklart så va de inställt utan att vi fått information om detta.
Så jävla dåligt.
Men nu tänker jag inte sitta och beklaga mig över det.

Det var ju meningen att vi skulle tatt lite bilder på Polen, men eftersom vi inte kom så långt så visar jag en som vi tog när vi väntade


The Eye Of The Turd


Helt outbildade busschaufförer!?

Fyfan va trött jag är på de nya busschaufförerna!
Man kan ju inte byta bussbolag och sätta in helt nya chaufförer utan att utbilda dom!?

Bussarna har varit försenad hur mycket som helst den senaste månaden och på i princip var tredje buss frågar busschauffören om vart han ska köra. Herre gud det är väl inte de resandes ansvar att tala om för chaufförerna hur dom ska köra, det ska dom väl förfan veta själva!?

Och som idag.
Orange express kom inte... Det gör inte så mycket tänkte jag eftersom 99 går snart. Men inte fan kom de någon busschaufför inte!? Bussen stod där, men de kom ingen busschaufför. Sedan, 10 min för sent kom chauffören och vi kom iväg, men då hade jag ju missat nästa buss och eftersom det är sommar så är massa turer inställda.
Så jag fick springa till nästa hållplats för att ta en annan buss. När väl den bussen kommer, tror ni inte att han kör fel då!? Jo, så han fick vända och köra tillbaka.

Helt jävla otroligt hur man kan sätta in chaufförer som inte vet vad dom gör. Ska man behöva åka en timme tidigare än vad man egentligen skulle behöva bara för att busschaufförerna troligen inte kommer hitta.

Så jävla trött på dethär.

Torsdag

Godmorgon allihopa!
Idag är jag glad. Det är supernice väder (dock sitter jag ju i en jävla reception förståss) och jag skall till Stockholm med baby idag!
Imorgon skall vi på Gröna Lund, lördag blir antagligen sola och shopping och på söndag skall vi på Red Bull Flugtag :D
Vi ska bo på ett centralt 4-stjärnigt hotell och har frukostbuffé, MUMS! Jag älskar sådan frukostbuffé som man får på hotellen!
Som det ser ut så kommer vi få ännu finare väder där än vad ni får här (tjohooo!).


Igår köpte jag sånnadär  saftglassar som jag frös in här på jobbet så idag ska jag och rastavlösen (nelly eller emma) käka glass. Mumma mumma :D

RSS 2.0