Bubbly

Våren e påväg! (säger jag utan någon som helst tanke på att de kom massa snö igår)
Jag sitter här och lyssnar på skön musik och känner mig skitlycklig! Va ju i stockholm i förra helgen och även fast det söutade ltie tråkigt så måste jag säga att jag hade grymt kul innan dess. Bodde hos Angelica som jag inte träffat på hur många år som helst, och allt känndes bara så grymt rätt (nu får jag de att låta som värsta kärleken här haha). Känndes inte alls som att de va så länge sen vi sågs, och vi hade grymt kul. Träffade även lille Oskar som jag inte träffat på... ännu längre. Och sen även hans pojkvän (som jag aldrig träffat då). Och Oskar va lika skön som vanligt och Robin verka som en sjukt go kilel han me. Så även fast de slutade lite tråkigt så känner jag bara, fan vilket skönt folk! Och får dåligt samvete som fan för att jag dampade när jag lät alkoholen ta över.

Dock kommer dom förhoppningsvis hit sista helgen i april. Och då ska vi på Queer night, på lördagen SKA det vara varmt och då ska vi grilla och sen på söndagen så fyller ju lilla jag 21 år... :S
Hoppas verkligen att det blir av!

Sen så e jag ju grymt lycklig nu med för att på måndag börjar jag på mitt nya jobb! Ska börja jobba som administratör, och som att det inte bara gör mig tillräkligt lycklig att slippa U så tycker jag dessutom att detta jobbet verkar helt underbart roligt!

Sen lite go musik på detta och jag känner mig helt Bubblig och Lycklig!

och en sista sak;

My mama told me when I was young
We're all born superstars

There's nothin' wrong with lovin' who you are
She said, "'Cause He made you perfect, babe"
"So hold your head up, girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way



RSS 2.0