Värsta passet någonsin!?

Fy och uch!
Inatt vart antagligen de värsta passet jag varit med om :(

Massa b*****r som skulle  pilla på korten och markerna hela tiden, flytta på lampan, sträcka sig in i mitt markerlager (vafan!?) och vara extremt allmänt jobbiga. Flera stycken som fuskade och sen om och om igen försökte komma tillbaka och spela för att de tydligen hade svårt att förstå att fuskar man så är man inte välkommen mer?
"Neee vadååå? Jaaag!? Jaaag har aaaldrig fuskat!?"

Sen dessutom hade jag extremt ont i mitt klämda finger och jag va supertrött och på de så självklart ska de ha öppet till 5! De sista två timmarna när folket försvunnit så blev de självklart svinkallt dessutom så stod och frös som en galning och musiken sprängde mina öron.

Trodde bergis jag skulle brista ut i gråt minst sjuttielva gånger.
Inte min kväll helt enkelt!

Så nu när jag fått avreagera mig lite, hoppas jag på att inte behöva jobba där något mer, och laddar istället inför favvostället nästa helg! Parkeen! Time to kickass igen.

Efter att Januari gått bra, blev februari en riktig jävla svacka. Tur att de e ny månad imorgon då och jag får jobba Parken 2 av 3 pass! :)

Tonight!

Vad händer ikväll?
JO
Först ska jag sola med Joanna för att vi ska va heta som fan!
Blir nämligen först lite födelsedagsfest för Binett och sen bär det av tiiiill...



PARK LANE!

Gay kväll förfan!

Och jag ska ha lilaglittriga naglar.

Hur tufft e inte det? ;)

 


KRASH!

HOPPSAN!
Jag tappade en ketchupflaska i golvet och hela bottnen på plastflaskan gick sönder, precis som att de vore glas, och ut flyger en jävla massa ketchup!
Ketchup på skorna och byxorna och halva köket. Tur att det är en så söt städerska här som inte tyckte att jag skulle förstöra mina naglar (haha) så hon torkade upp all äcklig ketchup... jag gillar henne!

Nu hoppas jag bara att ingen kommer och frågar mig om jag möjligtvis slängt någon ketchupflaska...? (A)


Tulpaner!

Idag känner jag mig ändå lite duktig för att mina rosa tulpaner står där hemma så fint fortfarande, efter en vecka, för första gången!
Alla har alltid tjatat om att "ååååh mina tulpaner e så fina fortfarande" men mina har alltid vart döda innan helgen e slut :( Men nu står de där i hallen superfina och idag blire fler! Wihoo.


Vinterns första isvurpa!

Jaha då va det fredag igen! Fan va gött!

Morgonen började ganska bra med att jag hann med Orange Express och satt där och myste för bussen va nästan tom och jättego!
Sen går jag av bussen och inser att "dehär blir inte kul" eftersom det är en enorm vattenpöl precis vid gångbanan och bilarna kör som idioter så de bara swooashar vatten överallt!
Vad gör jag då? Jo jag trycker migsjälv ut med snövallen vid kanten av gångbanan och när de blir ett uppehåll av bilar så tänker jag
"NU JÄVLAR, lets go!!" och självklart....så vurpar jag! Såg nog riktigt roligt ut för jag stod verkligen på alla fyra med rumpan i vädret ut mot trafiken!

Uch och fy :(


RSS 2.0