gilla vintern!

Satt och läste Sevils inlägg om 5 orsaker till varför man inte gillar vintern. Uch va deppigt!
Nu när de faktiskt är vinter så kan man ju inte sitta och motivera folk till varför man inte ska gilla vintern.
Så jag tänker göra de motsatta och (trots att det blir svårt) övertyga er om varför man gillar vintern!






Jippie!

Åh i morse när jag gick till vagnen såg jag hundjävlarna igen. Nu blire te att prata med föreningen! :@

Sen va jag duktig i morse och tänkte att jag tar en tidigare spårvagn så att jag är i god tid. Men det skulle jag inte ha gjort! Stopp från valand ner till brunnsparken och jag blev sen såklart. Hade jag tatt den vagnen som jag brukar så hade jag förmodligen kommit fram i tid eftersom den åker via domkyrkan. *suck*

Vart nog nära på att trilla och slå ihjäl mig minst 15 gånger på vägen hit också. Fan altså, om man vet att de ska regna och töa, vrf sandar man inte typ 1 dm grus överallt då? De e ju knappt någe grus alls och de e som att gå på en nygjord isbana...

Så ingen bra start på dagen altså!

I eftermiddag ska jag nog ta en fika med gosjennie och sen blire iväg till hagakliniken för att eventuellt vaccinera mig mot vad man nu kan behöva vaccineras mot om man ska till thailand? Hoppas inte att vi är försent ute... :|


hundjävel och kärringjävel!

ÅH jag e arg!
I morse när jag skulle gå till vagnen så möts jag, på en smal stig, av en kvinna med två rottweiler. Den ena hunden börja dra och skälla och morra som fan och kärringen kan ju inte flytta på hundjäveln utan hon står förjäves och försöker dra och slita men hunden flyttar sig inte.
Så jag säger till henne att hon får hålla koll på sina jävla hundar för jag ska inte behöva missa min vagn. Men hon kan inte ens öppna käften och svara eller be om ursäkt.
Om jag hade gått förbi och den andra hunden fått för sig att börja slita den också så hade hon inte haft en chans! Så jag får helt enkelt vända mig om, gå tillbaka och ta en annan väg, och missar såklart min vagn!

Efter en bit hör jag hur hundjäveln skäller som fan igen över hela jävla området, förmodligen på en annan stackars människa.

Hurfan kan man ha hund om man inte kan ta hand om dom!? Hur kan man gå ut med två rottweiler när man inte orkar  hålla emot en ens. Sånnahär människor ska fan inte ha hund. ÅH! förstört min dag.

RSS 2.0