Fan

... Va inget känns bra just nu.
Va jävla trött jag är på detta.
Vad jag verkligen önskar att jag kunde ändra på mig själv. Tkr inte om mig själv alls längre. Har ändå alltid försökt leva som jag själv vill att folk ska behandla mig vilket typ alltid ändå gjort att jag vart rätt stolt över hur jag är som person... Även om andra inte gillar mig. Saknar sen känslan.

Så jävla fail på att allt låter så depp här nu för tiden. Men känns rätt skönt att skriva av sig lite ibland.

Imorgon blir det iaf påsklunch hos mamma med moster, mormor och gamlemormor. Blir nog trevligt. Sen jobb med Olivia. Får hoppas på en bättre kväll än denna...

Om man bara skulle skita i allt alltså... Jao

Gonatt


En lång dag

Då är man precis hemkommen från hockeyn. Vart en lång dag med massa plugg med Simon och sen en 4 timmars lång hockeymatch. Spännande som fan vart det och riktigt kul! Plus att Frölunda vann tillslut! :D

Önskar att jag va rik så jag kunde hitta på mer sånnahär roliga spontansaker på vardagarna. Gör en iaf lite lyckligare.

Ligger iaf i sängen nu och tänker sova bums. Så fruktansvärt trött, och blir en lång dag imorgon, så lär sova som en stock. Ensamt alldeles själv dock..

Puss



Stålnata?

Hemma efter en myskväll på VIPbio med Madde. Kollade på Oz, grym film faktiskt, positivt överraskad.

Nu blir det till att nana för att imorgon gå upp tidigt och träffa Simon för plugg, sen om det hinns med lite jobb och sen hockey.
Gäller att försöka få lite struktur på livet igen. Och hitta på roliga saker som distraherar en från all skit...

Saknar stålnata, haha.
Hon som va så jävla bra helt alldeles ensam. Önskar att jag kunde få tillbaka den känslan. Tänk om man bara kunde bry sig aningen mindre...? Suck så skönt de hade vart!

Dröm sött, vakna blött! :*


RSS 2.0