Jul. 31, 2013

Så 2013 har inte precis vart mitt år... Har nog aldrig bett om ursäkt över migsjälv så många gånger. För den jag är och allt jag gör...

5 månader kvar av året, ny månad imorgon. Vad ska man göra för att vända allt då? Jag önskar verkligen att jag kunde, men det kan jag nog inte.
Får helt enkelt se fram emot USA resan och ännu en gång hoppas på att det får mig att må mkt bättre....


Jul. 30, 2013

1,5 månad sedan jag åkte till Turkiet, och bara lite drygt 1,5 månad kvar till USA. Det är sjukt vad tiden går fort. Men att inget händer. Att inget ändras, fast att man bestämmer sig så många gånger.

1 veckas semester nu. Ingenting planerat. Så rätt onödigt egentligen. Får mest bara ångest av att ligga hemma utan att göra något. Hade hoppats på att komma bort lite mer i sommar men verkar inte bli så.

Dags att sova nu kanske. Gonatt


Retard

Läste igenom lite gamla inlägg.
För några månader sen i all skit trodde jag verkligen inte att något av det skulle sitta kvar nu. Trodde jag skulle komma hem från Turkiet som en ny människa och va helt bäst. Så blev det inte riktigt. För inte kan du bara låta mig vara, nej.

Frågan är hur länge detta sitter i egentligen?

Borde lära mig att inte sova på eftermiddagen. Det resulterar bars i sömnlösa nätter med för mkt tankar som snurrar i skallen och dessutom ska jag upp och jobba om 4 timmar. Kill me


Shhhh

Tkr fortfarande att det är spännande att det finns några enstaka människor som läser och har sig fast jag inte uppdaterar... ;)
Men det är bra att jag inte skriver så mkt ändå. Skriver mest när jag e arg och så.

Just nu e jag mest full. Eller lite halvt. Men ändå tillräckligt för att inse att jag är dum i huvudet..... Höhöhö

Eh fuck it om man skulle sluta tänka och bara leva i nuet kanske!!!? Så skönt.
Därför får ni inte veta vad jag tänker just nu ;) så tack och gonatt!
Puss!


RSS 2.0