Smarta jag

Kännde att de vart dags för en lite uppdatering här igen!

Vill bara tala om för er att jag e så sjuuukt smart.
Skulle cykla till Mathina i måndags. Så får man ett sms "kom ner nu, vi har bråttom!" och "glöm inte cykelnyckeln". Nej nej, klart jag inte glömmer cykelnnyckeln tänkte jag, den sitter ju med de andra nycklarna så jag skyndar mig ner och inser att där står ju fan ingen cykel... för den har jag glömt vid spårvagnshållplatsen!
Well well så igår bestämde jag mig för att ta vagnen hem (istället för att gå från torget) för att då hämta cykeln... För de första missar jag (!!!) hållplatsen, så jag får gå tillbaka en hållplats och hämta cykeln, och cyklar sedan till lidl, handlar mat, går hem....och inser.... fan... cykeln då !? (japp den glömde jag vid lidl)
Så idaaag skulle jag gå till Lidl och hämta den jävla cykeln... när jag kommer fram e jag påväg in på Lidl och tänker för migsjälv..."vafan är det jag ska köpa idag då!?".... AAAH cykeln! Men yes nu är den hemma igen iaf haha.


Har för övrigt beställt mig en Iphone 4S. Äntligen ska jag joina skaran av iphoneägare! Fick ett mess i förra veckan om att den gick att förhandsboka... Skulle man ha nytt abonnemang så kunde man göra det på hemsidan men om man skulle förlänga fick man ringa. Behöver jag säga att de va enoooorm kö!? Så jag gick in på hemsidan, beställde en och tryckte i att jag skulle göra en nummerflytt från ett annat abonnemang. Sen ringde jag tillbaka igår när de inte va ngn kö längre och förklarade att jag nooog "rååkat" göra något galet. Så dom fixade de och gjorde en förlägning på abonemanget och de skulle nu ta 7-14 dagar innan telefonen kom. Ringde tillbaka idag och frågade om man inte bara kunde hämta telefonen i butiken och om de skulle gå snabbare då? "Neeej Natalie, du förstår man kan inte det"... ne ok... "Men vänta lite så ska jag kolla här när den kommer....men... skulle du ha nytt abonemang också?... neee... hmmm.... vet du vad Natalie... en telefon är redan packeterad och skickad till dig så du borde ha den på fredag" HA! Sedärja. Dom har skickat min första bställning ändå! Så smart e jag ^^

RSS 2.0