Hemma igen

Jaha ja, då va man hemma i kalla sverige igen!
Vegas vart häftigt och de vart sjukt gött varmt!

Ikväll ska jag för första gången sen jag kom hem (förutom resan från flygplatsen) ta mig ut i höstvädret här hemma för jag ska nämligen jobba Trädgårn med Magdaa! :D E fett taggat efter att ha suttit på andra sidan bordet i 1,5 vecka. Sen anstränger jag mig så hårt jag kan för att få med Magdish på AW, men de verkar går sådär halvbra. Men jag ger inte upp!!


Vegas Baby

Stockholm alltså... stockholmare... shit ne fan var arg jag vart

Detta är så sjukt!

Kännde att jag vart så trött på allt jävla skit och fick för mig att vafan jag följer med till Las Vegas imorgon...
Och efter några om och men så va biljetterna bokade. Detta är ju sååå stört! Bokar resa till Vegas 12 timmar innan man tänker åka hahaha. Fan va kul de kommer bli. Kan fortfarande inte fatta att jag ska åka med, men de e jag fan värd!
Får dock flyga själv, och vettifan hur det ska gå med min flygrädsla. Två byten också. Men de kanske är bra terapi?





torsdag

Tjohooo imorgon sticker jag till Stockholm för en riktig partyhelg! Kmr bli awesome.
Lyckades även klämma in en liten arbetsintervju, så får väl se vad det blir av det :)

Har kommit fram till att jag ju förfan inte har ngn väska. Eller ja, antingen en sportbag eller en stor resväska. Och eftersom jag föddes till tjej är ju en sportbag inte ett alternativ! Så får väl se ut som ett mongo och släpa på en stor jävla resväska för en helg på bortaplan då haha.

Mixade med mitt hår lite till idag (A). Så nu ere lite ljusa slingor i. Tror faktiskt att det blir rätt bra.
Tjohoo nu ska vi inte deppa mer!


vem är jag?

De som läst min blogg ett tag har väl märkt att jag är sjukt intresserad av stjärntecken. Jag hittade en bok om oxen och läste lite. Ibland känns det sjukt bra att kunna sätta ord på vem man är när man själv börjar tveka.

Oxen


Bra egenskaper: Snäll, generös, tålmodig och trogen
Dåliga egenskaper: Mycket envis, hett temperament om provocerad

no shit

Många människor födda i maj liknar faktiskt en oxe till utseendet. Med stadig, klar och uppriktig blick, rör sig den kvinnliga Oxen graciöst och lugnt och samtidigt med en antydan om dold styrka.

Men tryggheten är som livslust för henne, och utan den blir hon spänd, ångestfylld och rädd.

Det materiella i form av pengar och ägodelar är viktigt för Oxen.

Det ska mycket till och tar lång tid innan Oxen brusar upp. Men när det händer är det inte många som vill vara i närheten.

Oxen går ofta bra ihop med Skorpinjonen.
Jungfrun och Oxen är en utmärkt kombination.
Oxen dras ofta till Vågen.
Tvillingarna har ofta en förkärlek för Oxen, men det brukar inte bli något annat än ett kortvarigt sexuellt förhållande.

Vännerna vet att det går att lita på Oxen, att han håller vad han lovar och att han aldrig skvallrar.
Oxens hedersord är heligt och det finns inga löften som är så obetydliga att han glömmer dem.
Likaså har Oxen själv svårt att öppna sig och lita på sina vänner, han ger inte några förtroenden i första taget.
Den som har en Oxe som vän kan skratta sig lycklig. Oxevännen kommer att ställa upp till hundra procent om man råkar illa ut eller kommer in i någon kris. Det är fullkomligt tryggt att släppa allt man har för händer och luta sig mot Oxen; han löser allt.

Istället för att våga ta steget ut i det okända, lever Oxen ofta på minnen, vilket sannerligen inte förbättrar hennes situation.

Långt därinne lever Oxens rädsla för att inte duga till, att inte vara tillräckligt bra. Självkänslan hänger på en skör tråd, och Oxen är ständigt rädd för att göra misstag. Det är ju misstage som visar för andra människor att hon inte duger menar Oxen. Tyvärr är det ju så att ju mer vi försöker undvika något, desto mer trycker detta något på för att komma fram. I oxens fall innebär det att hon ofta försätter sig i sådana situationer att misstagen är ett faktum. Det märkliga är att Oxen är snar med att döma sig själv väldigt hårt, men när andra gör misstag har hon ofta överseende med det.




do you know me? I don't think so...

Jag får paniiik!
Jag måste gjort något jävligt dumt som jag totalt glömt av eller ngt? Jag går runt och har dåligt samvete hela jävla tiden, tänker för lite, överanalyserar, vet knappt vem jag är längre? Kan inte sova på nätterna... alls!
Somnade vid 10 idag efter att jag fått ngt slags ångestattack. Sen vaknar man strax efter två av att man har ont i magen och att tankarna snurrar.
Jag drömde ngt konstigt vet jag. Jag hade gjort ngn ledsen, någon stod och grät men jag kmr inte ihåg vrf. Hur som helst lånade jag hennes mobil och ringde ngn som skulle hämta oss alla men han hade fastnat i ngn enorm bilkö, och vi hade bråttom. Jag vet inte varför. Jag vet inte vad vi hade gjort. Det var ngn tävling, men vad vet jag inte.
Jag och de andra försökte övertala mig själv om att det inte var mitt fel att dendär tjejen va ledsen. Att hon överreagerade. Men något gav mig ändå skuldkänslor.
Har jag gjort ngn så jävla illa och förträngt det eller? kan inte fatta vrf jag hela  tiden har sån sjuk otur (karma?) och vrf jag hela tiden känner mig skyldig och överanalyserar allt jag säger och gör.

Åå jag står inte ut längre, ge mig mitt liv tillbaka.

Note to self;
Det spelar ingen roll vad folk du inte bryr dig om tycker om dig



fuck sova

Detdär med att sova går å helvete för mig. Så nu skiter jag i det och dygnar istället så jag kan somna i tid imorgon (idag).
Har gjort omelett till frukost, kaffet e på G och sen sticker jag och gymar. Efter det blir det hem, duscha, och sen dra till frölunda för att köpa lite viktigheter. Och sen kommer mamma hit och äter sushi. Det gäller fan att hålla sig aktiverad om man inte ska somna under dagen ;P

För övrigt är det kolsvart ute. För några veckor sedan va de ljust när jag cyklade hem efter jobbet kl 3 mitt i natten. Deprimerande!


En kaxig tjej snålar aldrig med kärlek

"En kaxig tjej har alltid ett öppet sinne, ett öppet hjärta och en påse med tillfällig kärlek som hon är redo att bjuda på.
Tillfällig kärlek är som tillfälligt sex - men utan kladd och kletiga konsekvenser. Det är en flirt, ett leende, ett flin, ett djupt penetrerande ögonkast, en oväntad dans.
Det innebär att ta en liten risk och sträcka ut en hand för att få någon att tänka, skratta eller känna lite glöd."



brand new day

Gick och la mig... i tid? igår... Klockan 2 typ iaf. Kom ändå inte upp förrän halv 4 idag. Uch.

Söndagen började ju på min balkong med Jennie. Vi spelade massa konstiga spel och jag tror att jag fortfarande har typ 79 stycken innestående klunkar att ta ikapp från "Fuck the dealer". Vi kom fram till att det nog var bäst för oss alla om jag inte drack upp dem :P
Sen vart de Lilla och sen vart de efterfest hos Anders.
Länge sen man skrattade så mkt som i söndags. Hade skitkul verkligen tills de vart efterfest då jag deppa ihop, och sen somnade haha.



Kan inte fatta hur allt man säger låter så sjukt fantastiskt med alkohol i kroppen.
Hade ju vart sjukt underhållande för er alla om jag berättade om alla mina samtal med folk här men njaa... höhö

Nu är det ju faktiskt tisdag och och denna veckan ska jag till Stockholm! Punkt slut! Jag SKA få tag i ngn hyfsat billig biljett, är så trött på Göteborg.
Börjat söka jobb i Stockholm också. Why not, har länge velat flytta dit så varför inte passa på?
(kan jag få ta med alla goa människor och min utelounge bara? ;)

Hemskt väder idag för övrigt...



tjuhuuu

YES!
Idag vaknade jag en kvart tidigare än igår! haha.
Grunden för kvällens fylla är redan lagd känner jag.
Dock drömde jag att jag köpt en massa vodka. Fan vilken besvikelse att vakna upp.

Jag tänkte nu att jag skulle skynda mig som satan för att dricka mitt morgonkaffe så att jag gjort det också några minuter tidigare idag!

Jag har idag lagt till ett moment i min och Jennies rhodos-feeling-kväll. Jag börjar dagen lite småfull. Precis som varje dag i Rhodos! YUP

Så sålänge...ha de bäst!

JA JA JA

åååhnej... Jag insåg nyss att klockan faktiskt är halv 12... på dagen... och jag har inte sovit ännu...
Jag tänkte faktiskt att idag jobbar jag palace... så jag kommer hem hyfsat tidigt... och kan lägga  mig vid 4... en timme tidigare än vanligt... ?
MEN NE!!! För vem traskar in!?  JO CHEFEN! Vad säger Anders!? Är det aaaaaafter work ikväll elller!?....
- hmmm... mjaa... är deet de?
Säger jag.
Och där med vart de inte så mkt mer att säga. De vart en AW som varade till kl 7 med härliga människor och sen en efterfest på det... Och att jag ändå är hemma klockan 11!? Det skulle jag faktisk säga är bra gjort...
Anyways... låt mig sova nu!

Jennie kommer till mig ikväll och jag är så lycklig över det. Inga ord beskriver hur mkt den tjejen betyder för mig faktiskt! Hon är jävla speciell för mig. Som ingen annan.


Och jag är glad efter alllt jävla elände. Nu tänker jag sova en sväng och vakna upp till ännu en bra dag.

Som sagt. Jag & Jennie och förfest på Nata's utelounge... Kika förbi om vi gillar dig förfan! ;)

GONATT!


detta är det enda jag har att bjuda på denna morgon;



I only play by my rules

Wow, morgonkaffet vart inte en minut tidigare idag heller. Känns sjukt värt att sova till halv fem varje dag...not?
Ikväll ska de jobbas Palace., och sen är det ju söndag igen.
Denna söndag som inte följs av en måndag av jobb.
Och då vägrar jag har söndagsångest. Så jag hoppas att Jennie blir av med sin förkylning och kommer hit så vi kan fortsätta denna hemska hösten med ännu en Rhodos-feeling-kväll.
Whisky! Se nu till att göra ditt!




Little miss...

Jaha då sitter man här igen, vaken klockan 5 på natten/morgonen...?
Men idag kan jag iaf skylla på att jag jobbat!
Gick iaf halvvägs in till stan, sen hann jag inte längre. Lyssnade på Saving Abels "nya" album. Sjukt bra insåg jag!

Saving Abel – Miss America


tjupp

Feelin a bit better today.
Snart ska jag ta och vandra in till stan. Detdär med träning går ju sådär när man sover bort hela dagarna, så får väl vandra in till stan för att åtminstone ha åstakommit någonting idag ;P

Det blir Trädgårn med bästaste Magda ikväll! Woop!

So this one is for me!




saker du kan göra med kondomer

Som jag sagt tidigare så hatar jag när det ser deppigt ut på min blogg.
Därför får ni alla lite tips som kan vara bra att ha med sig här i livet.


do you know me at all?

Det finns personer här i livet som  verkar flyta förbi utan problem och utan negativa sidor. Personer som man aldrig kan tänka sig gör fel eller som någon någon gång skulle tycka något illa om.

Jag är nog verkligen inte en sån person.

Jag försöker ofta vara på topp och glad och sprallig och skämta och bara ha kul. Jag lyssnar hellre på andras problem än att prata om mina egna.
Kanske är det därför det går totalt åt helvete när något går fel? När man helt plötsligt inser att det går inte att må bra och ha kul hela tiden. Och man vägrar prata om det. Vill helst låtsas som ingenting och prata om något annat. Något roligt som får mig på bättre humör istället. Man vet vad man ska och inte ska göra. Hur man borde bete sig. Men så kommer dendär svarta sidan som tar över i några minuter, några timmar? Och man beter sig som ett jävla as mot allt och alla helt plötsligt. Men det är väl sådan jag är. Sådan jag är född eller sådan jag har blivit? Och det spelar inte så stor roll att man vet att man ska och borde vara på ett visst sätt, det är ingenting som går att ändra på över en dag eller två. Men det är väl därför vänner finns där? Vänner som tycker om än för den man är och som tycker att man oftast är en bra människa? Och som gärna ser förbi dendär svarta sidan för allt det som är bra. Det är ju bara att välja liksom? Om man orkar stå ut med det eller inte.


.

Kunde inte säga det bättre själv


bowling

Igår vart de ju bowling med lite cherrybär eftersom Sandra fyllde år.
Självklart så slutade det som vanligt. Jag va jättearg och irriterad för de gick åt helvete och bestämmde mig för att jag aldrig mer skulle bowla. haha. Kan verkligen inte förstå hur jag varje gång får för mig att det ska vara så himla roligt. Det är ju jättekul när det går bra men de går aldrig bra för mig så varför fan ger jag inte bara upp!? Haha.
Kvällen slutade (för en gång skull) rätt tidigt för mig men det va trevligt så länge det  varade :)


För att visa att jag faktiskt inte låg sist i sista serien iaf.
Men ni ser ju vilket missfoster jag är på bowling...

Det var meningen att jag skulle tränat på dagen också men eftersom jag suttit vaken hela natten så kunde jag inte vakna på morgonen. Och därför hann jag inte det. Så då fick jag för mig att springa några varv i trapporna istället haha. 576 trappsteg vart det! Bättre än inget :P



Man Down

Jag som trodde att jag redan sett höjden av omogenhet.

Såg här om dagen på facebook (facebook; vågat!) att en killkompis fick kommentaren "Mitt smink är slut kan jag få låna ditt" som en pik till att killen i fråga tydligen skulle sminka sig då? Och det är väl helt oväsentligt om han gör eller inte men jag kan inte förstå hur man på allvar, 22 bast, kan sitta och få för sig att slänga en sån kommentar på  facebook från absolut ingenstans!? Hur tänker man då? Tänker man "ååh shit nu va jag häftig, nu sa jag något riktigt bra"?
Och varför gör man så? Är det för att man själv i fråga ser ut som stryk och är avundsjuk eller? Finns det människor som på riktigt låter avundsjuka och svartsjuka stiga dom så högt över huvudet att man sitter och försöker mobba folk på facebook... (när man är 22 år!!)
Please tell me.

Men det finns gott om intressanta människor här i världen.
Folk slutar aldrig förvåna mig.


Över till något helt annat...
Satt och funderade över vem som tar åt sig av låttexterna som jag ploppar ut lite här och var?
Jag älskar att sitta och lyssna på låttexter och relatera till dem. Så alla textbitar som jag skriver betyder ju något för mig. De syftar på någon eller något. Det roliga är bara vemfan som tar åt sig egentligen? Säkert totalt fel personer ibland. Hade vart jättekul att höra haha.

Anyway. This one is for you.


.


You only want what you think you can't have

Nu är jag där igen. Precis som innan. Vafan är problemet Natalie så jävla löjlig.
Dendär hemska tanken om att man alltid vill ha det man inte kan få?

Imorgon (idag) fyller Sandra år och det ska firas med bowling och utgång! :D
Egentligen hatar jag att bowla. Jag tror alltid att jag vill bowla och att det är skitkul osv men jag avskyr att förlora. Och jag är skitdålig på bowling. Och just bowling svider de så jävla hårt att förlora i. Så jag vet att jag kommer stå där imorgon och efter en halvtimme vara skitsur och grinig för att det går åt helvete för mig. Haha.
Men de ska bli kul att komma ut och träffa lite folk :)
Nu ska jag lägga mig och kolla TV!





No more Martini

Igår vart de utgång ändå!
Bästaste Jennie kom hit och vi hade äkta rhodos-feeling-kväll. Spelade våra påhittade kortspel, kedjerökte, drack öl, käkade oliver och shottade tequila! Det va bara värmen och de halvnakna killarna som saknades? Haha



Efter det bar det av till Lilla där vi fastnade resten av kvällen med Sara, Tommy och Kristin.
Jag fick för mig att jag skulle beställa in en Martini. Har alltid sett de på TV och undrat hur det smakar haha. Trodde det skulle vara jättegott eftersom det låg en oliv i men fy satan va äckligt de va! Aldrig mer. Men nu har jag testat det hahaha.
A la James Bond som de sa ;)



Det vart iaf en väldigt lyckad kväll tycker jag!



Another sunday

Godmorgon godingar.

Jag har precis vaknat, slängt i mig frukost och måste snart stressa iväg till gymet. Jag hatar att dom stänger så jävla tidigt på helgerna. Jag har för övrigt träningsverk i magen, benen och rompaaan! woop woop!

Igår vart de jobb på Trädgårn med Christian. Vi hade mkt spel (mest jag såklart för jag är snyggast haha ;) men jag va ändå lite för snäll :(

Idag är det ju söndag och eftersom jag inte ska upp tidigt imorgon så får vi väl se hur det slutar. Börjar bli lite smått sugen på utgång faktiskt, varför sitta hemma och deppa en söndag liksom? Men men vi får väl se hur det blir med det...


Lördag

Uch och fy, nu är det september :(
Men som alla andra höstar så får jag för mig  att bli brunette så varför bryta den trenden iår!?
No more blondie-nata för ett tag.

För övrigt har mitt nyttiga liv börjat haha. Vart på gymmet igår och sprang och tränade mage/rygg. Idag vart de lite spring igen och sen ben/rumpa. Men nu kommer det svåra. Att ta sig till gymet en tredje dag. 2 dar är ungefär vad motivationen brukar räcka till. Men planerat är att jag ska till gymet imorgon igen för att springa och sedan träna armar och axlar och bröst typ. Sen ska jag väl fortsätta så. Önska mig lycka till för de kan jag behöva :P

Om två veckor är det planerat att åka till Stockholm och Angelica iaf! Just nu är tågbiljetterna pissedyra så jag hoppas på att få tag i någon billig på tradera i sista sekund... Då blire partaj så de skriker om de!

För övrigt verkar min otur hålla i sig rätt så bra... allt går åt helvete mest hela tiden :P

Men nu ska jag hoppa in i duschen och senare ikväll blire te att jobba Palace. Eller kanske Trädgårn med Christian om jag får som jag vill!







RSS 2.0