26/2-08

jaha jaaa... nu sitter jag uppe inatt igen. bajs också kmr aldrig komma upp halv 7... och det gör inte saken bättre att de är en sjutk tråkig och lång lektion, ska iofs redigera min och mannes flumm cp film och de kanske blir lite skoj men ändå. Jag orkar inte

Sjöng i aulan med Madde idag. Kunde ju gått bättre om man säger så...

Sen så typ orkade jag inte hoppa av bussen och varken jag eller madde hade ngn lust att bara åka hem och dö och deppa över att vårat sjungande va sämst så vi åkte hem till henne och åt oss smällfeta på tigerkakssmet ist typ.
Sen råkade vi somna en stund me.

well well... Så intressant liv för allmänheten har jag itne direkt och nu orkar jag inte skriva mer.

goodnight

helg

va på musikdirekt igår me maddi:)
De va grymt nice att komma ut och jag hade såklart super sällskap men både jag och madde fick sådär ont i magen. Såg erik också.
Sen kom jag på att han är trummis och kanske skulle spela och japp de gjorde han. tror dock inte att han kände igen mig, itne så konstigt faktist.

Jag och madde dampa på en såndär maskin också. Sen helt plötsligt fick vi megaflipp och dampade loss totally. så de ska va. sen kom vi hem och käkade dipp och lite allt möjligt. whatever kind of.

Egentligen vet jag inte vrf jag skriver... känns totally onödigt...

På tisdag ska iaf jag och madde sjunga i aulan >.< Jag kommer döööö
Sen på fredag ere pyamaschill med folks och kanske skulle carro pälskling komma också:D
Inget tvek om saken, jag och madde kmr va snyggast i kallingarna vi köpte. Visst sidenkallingar e inget märkvärt men de vart de ju inte heller. Utan sånna i tyg med en kukbehållare och allt. så jävla grymt sexigt
Sen på lör fyller ju madde 18 wippidoo.:D

Lies

"just as sure as the scy is blue and the ocean to I've never lied to you"

Well, the scy isn't always blue and neather is the ocean

Händipäcked

Chiiao. Nu är jag återigen handipackad eftersom jag för 3dje gången opererat min rygg >.<
Låter ju värsta mega hemskt men så farligt äre inte. bara opererat bort ett födelsemärke så blev de grymt fult ärr så gjorde dom om det så blev det grymt fult ärr igen men nu fåre förfan vara 3dje gången gilt!!

Smackade in sjukt mkt bedövning denna gången eftersom den jävla förra kirurgen, som knappt kunde prata varken svenska eller engelska, inte kunde bedöva ordentligt så jag kände när dom klippte i min rygG!!!

Nu har dom iaf sytt 3 lager eller nå och de känns mkt bättre denna gången. Lääskigt när man liksom känner att dom drar i ryggen och såndär shit.
Jag trodde jag skulle få såndär lugnande tablett eftersom kirurgen vi pratade med sist föreslog de. Lite skoj, men icke fick jag de :(

Ska nog dra till slottskogen me maddilicious imorgon innan skolan (eftersom det ska vara sool och molnfritt mellan 6-12!!!) och fota lite... :)

Nu ska jag iaf glo på tv och äta massa gammaldags vaniljglass med mjölk och oboy (YUMMY!!) och tycka synd om mig själv för att jag är handipackad och inte får dansa idag :(

CIAO!

RSS 2.0